Generelle vilkår

Download som PDF

redcoon Danmark ApS
Farum Gydevej 64
DK-3520 Farum

Tlf. +45 70 23 70 39 (alm. takst)
E-mail: info@redcoon.dk
SE/CVR-nr.: (DK) 32 67 54 92

redcoon Benelux BV
SE/CVR-nr.: (DK) 32 13 58 11

§ 1 Aftaleindgåelse

Før du accepterer et køb, skal du godkende redcoons generelle handelsvilkår og persondatapolitik. Du opfordres til at læse betingelserne igennem, for at gøre dig bekendt med hvilke forpligtelser og rettigheder, du har. Handelsvilkårene og persondatapolitikken kan begge downloades som PDF-format.

Inden du godkender din ordre, får du en oversigt at se med alle dine afgivne oplysninger, så du har mulighed for at sikre dig,
at alt er korrekt.

Du kan i løbet af hele ordreprocessen følge hvor langt du er nået, og du kan navigere tilbage for at kontrollere eller rette oplysninger.

For at handle hos redcoon skal du være fyldt 18 år. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

§ 2 Priser

Alle redcoons priser er i danske kroner inkl. 25% moms, men ekskl. leverings-, installations- og forsikringsomkostninger. Priserne er dagspriser. Der kan pålægges et betalingskortgebyr alt afhængig af hvilken betalingsform, du vælger. På nuværende tidspunkt gælder dette ved betaling med Visa og MasterCard.

Alle ekstra omkostninger og gebyrer vil blive vist, inden du accepterer dit køb.

Du kan læse mere om leveringsomkostningerne ved at klikke her.

§ 3 Bestilling & Betaling

redcoon er åben 24 timer i døgnet. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

Ved Dankort-betalinger trækkes beløbet når ordren er blevet afsendt fra vores lager.

Ved betalinger med kreditkort indgår slutbrugeren en aftale med vores partner-virksomhed redcoon Benelux B.V. Disse transaktioner vil blive behandlet med det samme.

§ 4 Ordrebekræftelse

Du modtager en ordrebekræftelse for dit køb umiddelbart efter, at redcoon har modtaget din ordre. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte produkter.

Aftaler om køb af produkter anses for endeligt indgået, når du har modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail.

§ 5 Leveringsbekræftelse

Når dine produkter er blevet sendt fra vores lager, vil du modtage en leveringsbekræftelse pr. e-mail.

Hvis du har bestilt et produkt, som bliver sendt som pakke med Post Danmark, vil du også modtage et Track&Trace link, så du kan følge pakkens rute.

Ved betalinger med Dankort bekræftes det ligeledes i denne mail, at pengene er trukket fra dit kort.

§ 6 Levering

I Danmark leverer vi alle vores pakker med Post Danmark bortset fra store fladskærme og hårde hvidevarer, der sendes med Skanlog. Desværre leverer vi ikke til Grønland og Færøerne. Levering af XL-varer er til kantstenen. Der kan arrangeres opbæring, installation og bortskaffelse af gammelt produkt imod ekstra betaling.

Bemærk: Det er ikke muligt at få pakker leveret til en Pakkeboks, da du skal kvittere for modtagelsen.

Den forventede leveringstid vises ved hver enkelt produkt, inden du afgiver din endelige ordre. Leverings- og servicepriserne vises i indkøbskurven, når et produkt er blevet tilføjet. Prisen afhænger af antallet af bestilte varer, deres vægt og størrelse.

Fakturaen for dit køb vil blive leveret sammen med dit bestilte produkt.

§ 7 Varemodtagelse

Ved modtagelse af din vare skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige skader. Som udgangspunkt skal du aldrig kvittere for en vare, som du ikke mener lever op til det bestilte.

Vi beder dig kontakte vores kundeservice, hvis du har afvist en vare, eller hvis du opdager at varen er beskadiget eller defekt efter udpakning. Derefter vil vores kundeservice hjælpe dig videre i processen.
Ved transportskader af pakkesendinger med Post Danmark skal du rapportere dette til os senest 5 hverdage efter modtagelse af varen.

For XL leveringer med Skanlog skal transportskader meldes inden for 24 timer, efter du har modtaget din vare. Skulle du ikke være hjemme på leveringstidspunktet, så vil Skanlog efterlade dit produkt foran din fordør, i din garage eller lignende, med mindre du bor i et etagebyggeri. Ansvaret hviler fuldt ud på dig, så sørg derfor for at arrangere et leveringstidspunkt, hvor der kan være nogen hjemme til at tage imod dit produkt.

§ 8 Fortrydelsesret som forbruger

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret, gældende fra modtagelsesdatoen på produkter købt online. (Ved handelskøb er der ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende og offentlige institutioner.) Hvis den 14. dag er en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. eller 31. december, så udløber de 14 dage på den efterfølgende hverdag.
I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

På nogle varer kan man miste sin fortrydelsesret. Det vil fremgå i bestillingsforløbet og i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten bortfalder f.eks. ved at bryde plomberinger. Retten til at fortryde sit køb og få refunderet hele købsprisen gælder ikke for:

  • Lyd-, video-optagelser (f.eks. DVD’er) og EDB-software, hvor forseglingen er blevet brudt
  • Hygiejneartikler, som ikke længere er i original, uåbnet emballage

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan gøre dette ved at henvende dig til vores kundeservice, udfylde en standardfortrydelsesformular, som du finder her / på www.redcoon.dk eller via din kundekonto. Efter henvendelse får du du en kvittering fra vores kundeservice på, at din forespørgsel er modtaget samt et RMA-nummer tildelt. Herefter kan varen sendes til:

redcoon Service Point
Nordager 28
6000 Kolding

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indvil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track & trace nummer.
Omkostningerne for returforsendelsen er for din egen regning, når du fortryder.

Vi kan få en XL-vare afhentet med vores logistikpartner. Returforsendelsen koster 299 kr. som fratrækkes totalbeløbet ved en tilbagebetaling eller modregnes i en ny ordre.

VIGTIGT: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked og fået tildelt et RMA-nr., og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrydt. Du skal vedlægge en kopi af din faktura og skrive dit RMA-nummer uden på emballagen.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Hvis du har bestilt flere produkter samtidigt og ikke returnerer alle varer i en ordre, så tilbagebetales leveringsomkostningerne ikke. Beløbet tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, så tilbageføres beløbet til samme betalingskort.

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet fordi:

  • Du reelt har taget varen i brug
  • Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
  • Du har ikke fuldt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

§ 9 Ændring eller annullering

Hvis ud ønsker at ændre eller annulere din ordre, bedes du tage kontakt til redcoons kundeservice pr. telefon, e-mail eller online chat.

Vores medarbejdere kan hurtigt justere din ordre, HVIS varerne endnu ikke er afsendt fra vores lager.
Er varerne allerede afsendt, kan ordren ikke justeres, men så gælder naturligvis den 14-dages fortrydelsesret, hvis du er forbruger.

Du kan gøre dette ved at udfylde en standardfortrydelsesformular, som du finder her.

§ 10 Reklamationsret

Som forbruger har du 2 års reklamationsret efter købelovens regler regnet fra varens modtagelse.
Hvis du ikke er forbruger (handelskøb), gælder 12 måneders reklamationsret fra fakturadatoen.

Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene refunderet eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid og senest 2 måneder efter, at fejlen er opdaget eller burde være opdaget.
Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen på produktet er forårsaget som følge af fejlagtig eller uautoriseret reparation eller brug, hvis serienummeret er fjernet eller ødelagt, samt hvis varen har været tilsluttet forkert eller med ukorrekt spænding.

Hvis du vil reklamere over dit produkt, beder vi dig tage kontakt pr. telefon eller via online chat til vores kundeservice for at få et RMA-nummer tildelt og for at få arrangeret, hvornår dit produkt kan blive afhentet. redcoon dækker omkostningerne til returforsendelsen arrangeret igennem os, men forsendelsen er på dit eget ansvar. Husk derfor at pakke varen forsvarligt ind og gem postkvittering / track & trace nummer. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varer skal returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det gældende produkt fremgår. Vi vil også gerne bede dig om at skrive dit RMA-nummer uden på emballagen for at gøre ekspeditionstiden hurtigere.

Ved tilbagelevering af defekte varer, hvor den defekt, du har angivet, ikke kan konstateres eller er berettiget, vil du selv blive påkrævet at betale for tilbageforsendelsen af varen og et undersøgelsesgebyr. Undersøgelsesgebyret bliver udregnet i forhold til varens pris. Vi opkræver maksimalt 500,- kr. i undersøgelsesgebyr.

§ 11 Sikkerhed

Alle de oplysninger, vi modtager om dig, opbevares i binær form i vores kundedatabase, så længe det er nødvendigt, i forhold til vores behandling af dit køb og administrationen.

Databasen er kun tilgængelig for betroede medarbejdere og er beskyttet af sikkerhedsforanstaltninger som f.eks. firewall, password og bruger beskyttet adgang.

§ 12 Ansvarsbegrænsning

I det omfang redcoon måtte være ansvarlig, er ansvaret begrænset til det direkte tab og omfatter således ikke indirekte tab, så som tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab, installationsomkostninger m.v.

redcoon påtager sig ikke ansvar for forsinkelse eller tab af data i forbindelse med f.eks. reklamationer eller reparationer. Vi opfordrer derfor vores kunder til altid at foretage back-up af materiale på indleverede produkter.

§ 13 Forbehold

redcoon tager forbehold for trykfejl, pris- og kursændringer, udsolgte og udgåede varer, tekniske problemer samt ændringer i produkternes specifikationer.

Medmindre andet er specificeret vil de produkter der forhandles af redcoon være europæiske modeller. Som udgangspunkt kan vi derfor ikke garantere at produktet bliver leveret med en dansk manual.
Dog kan du i mange tilfælde downloade en dansk version via fabrikantens hjemmeside. Læs mere om dette her.

§ 14 Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til service@redcoon.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, tlf. 41 71 50 00, e-mail: kfst@kfst.dk.

§ 15 Dansk ret

Alle kontrakter følger dansk ret og er på dansk. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Tilmed dig nu vores nyhedsbrev!

Godkendt sikkerhed

SSL

Køb sikkert hos redcoon

EAN

Visa & MasterCard

Forslag?

Din mening er vigtig for os - bedøm vores webshop!
Udfyld form

Skjul denne meddelelseFor at kunne tilbyde dig den bedst mulige oplevelse, tilpasser vi vores hjemmeside til dine behov ved at gemme dine indstillinger og valg i cookies. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. For yderligere information omkring cookies, klik her.