Persondatapolitik

 Dine oplysninger

For at du kan indgå aftale med os på redcoon.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail-adresse

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos redcoon.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Du kan altid ændre dine oplysninger inkl. leveringsadressen under ”MIT REDCOON” på hjemmesiden, hvis du har valgt at oprette en brugerkonto i forbindelse med din bestilling. Her kan du også løbende se din ordrestatus og tidligere bestillinger.

redcoon bruger sikkerhedsprotokollen SSL (”Secure Socket Layer”), som krypterer information mellem en Internet-browser (kortindehaveren) og en Internet-server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med kreditkort inkl. personlige oplysninger såsom navn og adresse, beskyttes under overførslen fra din computer videre til redcoon. Dette betyder, at dine data ved en overførsel på internettet, ikke kan læses af uautoriserede personer.

Personoplysningerne registreres hos redcoon Danmark ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til redcoon.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos redcoon Danmark ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til redcoon Danmark ApS via e-mail info@redcoon.dk.

Direktøren for redcoon Danmark ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på redcoon.dk er Maria van Baast.

 Nyhedsbrev og information

Hvis du beder om oplysninger eller tilmelder dig redcoons nyhedsbrev, vil du blive bedt om at videregive så få personlige oplysninger som muligt (minimum din e-mail-adresse). Det er fuldstændig op til dig, hvilke oplysninger du ellers vil dele med os.

Dine oplysninger vil blive gemt på en beskyttet server, som kun få autoriserede personer indenfor teknisk, kommerciel og redaktionel support har adgang til. I forbindelse med din adgang til vores side, bliver der på serveren i nødvendige tilfælde lagret data til back-up formål, som kan tillade identifikation (f.eks. IP-adresse, dato, klokkeslæt og viste sider). IP-adressen bliver ikke brugt til identificering af brugeren og heller ikke til at skabe nogen personlig eller pseudo brugerprofil. Statistisk analyse af anonyme data forbeholdes.

Ved tilmelding af redcoons nyhedsbrev giver du samtykke til, at din e-mail-adresse må blive benyttet til markedsføring, indtil du afmelder dig igen. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du altid framelde dig ved at klikke på linket placeret i slutningen af hvert nyhedsbrev eller ved at kontakte vores kundeservice.

 Sikkerhed

redcoon bruger sikkerhedsprotokollen SSL (”Secure Socket Layer”), som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med kreditkort inkl. personlige oplysninger såsom navn og adresse, beskyttes under overførslen fra din computer videre til redcoon. Dette betyder, at dine data ved en overførsel på internettet, ikke kan læses af uautoriserede personer.

Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

 Cookies

Vores mål er at byde dig på den bedst mulige oplevelse. De tjenester vi tilbyder dig på og udenfor redcoon.dk kan vi lettere tilpasse til dine behov ved at gemme dine indstillinger og valg. Vi gemmer denne data i "cookies".

Cookies er små datafiler, som lægges i din browsers hukommelse. Vi bruger dem i løbet af dit besøg på vores hjemmeside til at genkende dig som tilbagevendende besøgende. Cookies hjælper dig gøre optimalt brug af vores og tredjeparters tjenester. Vores cookies bliver kun lagret på din computer, tablet eller smartphone mens du besøger vores hjemmeside. Cookies tager et minimum af diskplads. Cookies har forskellige formål og funktionaliteter. Takket være cookies bliver dine indstillinger gemt, vises annoncer, der er bedre skræddersyet til dine interesser, vises de samme annoncer mindre ofte og har du mulighed for at dele information på sociale medier direkte via vores hjemmeside, for at nævne nogle eksempler. Cookies indeholder ikke personlige data.

Herunder kan du finde mere information om styringen af cookies i de fire mest populære browsere.

  • Google Chrome: klik her
  • Microsoft Internet Explorer: klik her
  • Mozilla Firefox: klik her
  • Apple Safari: Til Mac OS, klik her; til iOS (iPad, iPhone og iPod touch), klik her

 Logstatistik

Vi bruger logstatistik på redcoon.dk, hvilket betyder at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere redcoon.dk.

Godkendt sikkerhed

SSL

Køb sikkert hos redcoon

Visa & MasterCard

Forslag?

Din mening er vigtig for os - bedøm vores webshop!
Udfyld form

Skjul denne meddelelseFor at kunne tilbyde dig den bedst mulige oplevelse, tilpasser vi vores hjemmeside til dine behov ved at gemme dine indstillinger og valg i cookies. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. For yderligere information omkring cookies, klik her.