Online

Bedste eller billigste internet: Hvad skal du vælge?

Når det kommer til ens internet, så SKAL det bare virke. Vi lever efterhånden i en tid, hvor der bare ikke må være nedbrud på ens internet, for hvad skal man dog pludselig give sig til? Mange arbejdspladser er afhængige af internettet, og masse af ens fritid går på, at man kan benytte sig af internettet.

Selv de dage hvor man blot kunne tænde fjernsynet og lade sig underholde, mens internettet var nede, er næsten ikke eksisterende, da mange er gået væk fra flow-tv, og i stedet benytter sig af streamingtjenester til at se tv. De tjenester skal man dog kigge langt efter, hvis ens internet ikke fungerer, og derfor er det vigtigt, at man vælger det helt rette internet.

Men hvad er det bedste internet så? Er det altid det dyreste internet, der er det mest pålidelige og hurtige, eller kan man nøjes med billigt internet?

Vælg en løsning midt i mellem

Medmindre du vil streame i 4K på 10 forskellige fjernsyn ad gangen, så har du ikke behov for det absolut hurtigste internet på markedet. Du vil stadig have hurtigt internet, og det kan du sagtens få til en fin pris.

En ting du dog bør undersøge, er, om du har mulighed for at få fibernet på din adresse. Fibernet er nemlig den både hurtigste og mest pålidelige løsning. Samtidig giver det også mulighed for at få langt flere M/Bit til prisen, så du ikke behøver at skulle ud i en rigtig dyr løsning.

Ønsker du alligevel at få en superhurtig internet-løsning, men mangler den sidste skud økonomi, så kan du overveje om et hurtigt lån vil være vejen frem.

Er det ikke et lån du er ude i (som der på denne side omtales), så kan følgende løsninger måske anbefales. For 249 kroner om måneden vil du kunne få vanvittige 1000/100 M/Bit forbindelse fra Fastspeed. Det er en uhørt lav pris, hvor du får 1000 M/Bit i download og 100 M/Bit i upload. Det betyder, at du kan downloade og streame virkelig hurtigt, mens det går knap så hurtigt, hvis du selv skal uploade noget. Eksempelvis hvis du broadcaster et stream. Er du i øvrigt interesseret i sikkerhed på internettet, anbefaler vi dig at besøge borger.dk her.

Lyder løsningen fra Fastspeed for dyr, så kan du overveje Kviknet, hvor du kan få 300/60 M/Bit for en månedlig pris af 219 kroner. Hos Kviknet har du den fordel, at du ikke skal betale for oprettelse, hvor du ellers skal give 99 kroner hos Fastspeed.

Ønsker du internet fra de mere velkendte udbydere i Danmark, så vil du ramme priser fra 299 kroner og op efter. Du vil højst sandsynligt have færre udfald hos de mere kendte udbydere, men det er til gengæld svært at stå for de billige priser på det superhurtige internet.

Hvad end du vælger, så vil løsningen altid være god med fibernet, og derfor bør du holde dig til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *