Online

Så meget betyder lyset

At have noget godt lys i ens bolig er en af de vigtige ting at have. Måske har man prøvet at man lige er flyttet ind og derfor ikke har særligt mange ting. Nogle gange har man ikke nogle lamper, og derfor bliver det naturligt meget mørkt når det bliver nat. At have lys i sin bolig er derfor en meget vigtig ting. Hvorfor nøjes med almindeligt lys, når man kan få noget smart lys? 

Hvad er smart lys? 

Et almindeligt lys er noget der lyser et rum op og gerne i en farve, nemlig hvid. Dette lys kan dog blive piftet op og gjort mere moderne, men også mere rart for ens øjne. Hvis man har smart belysning kan man nemlig justere farverne lampen lyser. Dette kan bruges hvis du eks. sidder og ser film om natten, og ikke vil have det helt mørkt, her kan du vælge en farve der ikke er så skarp, men mere giver en hyggeligt glød. Det kan også bruges hvis du har en date med hjem til at gøre det mere hyggeligt for jer at være sammen. Her kan der bruges råd eller lyserødt lys farve. Der er dog også mange andre funktioner såsom, hvis du vil læse, kan man altid skrue ned eller op for lyset sådan det passer præcis det man gerne vil have når man læser. 

Du kan købe disse former for lys på eksempelvis Davidsenshop.dk

Er dette noget for mig? 

At have en god belysning er noget stort set alle mennesker kan gavne af. Dette kan nemlig være med til at være mere blid mod dine øjne, i stedet for at have et meget skarpt lys at kigge på, imens det er mørkt udenfor. De eneste mennesker, lyset ikke er så brugbart for, er nok amish people, som hverken bruger strøm eller noget som helst. Det kan også bruges hvis man har små børn, og de gerne vil sove med lyset tændt, men heller ikke gider og blive blændet. Det er meget praktisk at man kan vise små børn at det er ved at være sengetid ved at skrue lyset lidt ned til en mere behagelig lysstyrke. Der er også mange voksne mennesker der bruger dette som en hobby. At have en masser af smart og sjovt lys hængende bag ens fjernsyn i stuen, kan nemlig give det er helt andet rum end normalt lys ville kunne. Smart lys er ikke kun noget der kan bruges til at lyse ens bolig op. Dette kan nemlig også bruges som en meget smart gadget at have i sit badeværelse. Forestil dig at når du vasker hænder kom der vand ud i forskellige farver, eller når du var i bad at det så næsten var et lille diskotek derinde. Det kan altså hjælpe en til at få en meget mere personlig og moderne bolig, da man kan lave lysene stort set som man gerne vil have dem. Det er dog ikke her der skal spares da de meget billige oftest er meget skarpe i lyset og ikke holder særligt længe. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *