Marketing

Tåbeligt at kræse om maden? Nej!

Er livet for kort til at kræse om mad og fødevarer? Bør alle madentusiasterne tage en slapper og forstå, at mad og måltider i det hele taget nu engang blot er til for overlevelsens skyld hos vi mennesker? Det korte og simple svar er selvfølgelig, et stort NEJ.

Vi kan ikke lade som om, vi lever i tilbage i stenalderen. Vi har i denne moderne verden utallige af muligheder til at gøre vores mad delikat og lækkert. Endvidere bør det heller ikke glemmes, at mad er meget mere end ren føde for kroppen.

Læs endelig videre her og få eventuelt lidt ny indsigt.

Ansvaret vi har som forældre

Vi har et større ansvar som forældre i forhold til, hvad vi opdrager de kære børn med angående mad og måltider, end de fleste minder sig selv om i hverdagen.

Det kan anbefales i allerhøjeste grad, at de gængse måltider i hverdagen består af det, som er allersundest for vi mennesker. Det kan være en stor mængde af varierende grøntsager og fedtfattigt kød eksempelvis. Undgå helst for meget dressing og sovs til aftensmaden eller frokosten.

Lad måltider som pizza, pomfritter og sovsede retter hører særlige anledninger til – og så ellers en enkelt aften i weekenden. Det går da også an.

Dette er ikke kun for at styrke børnenes og forældrenes fysiske og mentale sundhed. Nej, det er simpelthen, og måske allervigtigst også for, at børnene ikke opnår en tilstand i livet, hvor det “at føle sig mæt” er lig med først at have proppet alt for meget lækkert, snaskede mad ind i sig, der jo ofte bare smager rigtig godt.

Lad kroppen vænne sig til grøntsager, grov stivelse og fedtfattigt kød eller fisk eventuelt. Gode råvarer smager jo også i sig selv utrolig godt og forfriskende.

Feinschmeckerne derude i blandt os

Der er rigtig mange mennesker, hvis elskede hobby eller fritidsinteresser er madlavning. Eller mennesker, der bare finder ren glæde i den ofte daglige pligt i at lave mad til sig selv eller andre i huset. For dem er det ren leg. Det er endda afslappende for mange. De går op i at lave retterne bedst muligt. De går også ofte op i at lave dem på alternative, imponerende og smagfulde måder, der kan give nyere eller større madoplevelser.

Hvis du er typen, der gerne vil tage din madlavningen et større skridt videre, end de fleste gør, så anskaf dig da den top-geniale, eksklusive og klassiske røgovn.

Den kan varm- og koldryge. Det vil sige at tilføre smag og et flot look til maden med varmrøgning og at udsætte holdbarheden af maden med koldrøgning. God fornøjelse, hvis du tør!

Hvad mad også betyder

Mad er simpelthen meget mere end føde. Selv, hvis vi antager at maden skal være af høj kvalitet er det heller ikke bare den smagfulde oplevelse, det faktisk kun drejer sig om. Det er samværet mellem os og historierne, der lever videre, maden også bidraget til.

Mange traditioner er bundet op omkring mad, og vil ikke være det samme uden. Tænk bare på jul og påske eventuelt. At kokkerere til nogen eller at tage ud at spise, hvis man ikke holder af madlavningen, er en investering. En gestus, der viser, at du vil noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *