Marketing

Derfor skal du implementere Digital Asset Manager

Digital Asset Manager kan hjælpe dig og din virksomhed tættere på succes – næsten uden at du skal røre en finger.

At nå succes vil altid være en kamp – særligt hvis du starter egen virksomhed – men der er visse aspekter, der kan gøre nemmere, hvis du vælger en digital løsning. Og når nu det er en kamp uanset, så kan du jo lige så godt gøre kampen nemmere og mere overskuelig, da dette vil være det første skridt mod succes.

Hvis du vil blive klogere på, hvorfor du skal benytte dig af en Digital Asset Manager, så kan du blot læse mere her, hvor vi gennemgår netop dette.

Hvad er digital asset management?

En digital asset management er er kort sagt et sted, hvor du kan samle dine filer på en måde, der øger din virksomheds effektivitet, tilgængeligheden af materialer for dine medarbejdere og fjerner hovedpiner, der normalt følger med fil-arbejde og konverteringer af disse.

Du kan få en vejledning til DAM lige her og derigennem blive meget klogere på, hvordan du får mest ud af det hele. Nedenfor får du 4 fordele ved at bruge digital asset management, der vil overbevise dig om, at vejledningen er din tid værd.

1. Du får store mænger af digitale arkiver

Hvis du vælger at investere i et Digital Asset manager system, vil du være i stand til at administrere store mænger filer i form af både billeder, videoer, flashanimationer, tekniske tegninger, præsentationer, Adobe projekter som indesign, illustrator, artwork, photoshop filer og pdf’er. I andre ord betyder det, at du kan samle det hele ét og samme sted, uanset hvor mange forskellige filtyper, du har gang i og skal bruge, for at din virksomheder løber rundt og fungerer optimalt.

Fordelene ved dette er, at medarbejderne altid ved, hvor de skal kigge for at finde det, som de leder efter, men også at det er nemt at fordele materialerne imellem divisioner og afdelinger. Det fjerner altså al tvivl fra medarbejderne og gør det nemmere at godkende projekter.

2. Digital asset manager reducerer det manuelle arbejde

At reducere det manuelle arbejde fører til lavere omkostninger, da du slipper for at betale medarbejdere for at køre rutinearbejde. Det fører altså til færre lønninger, men faktisk fører det også til et ensartet og kvalitativt højt resultat.

3. Videoer kan blive en ubesværet del af din kampagne

Ved brug af en digital asset management, vil videoer reducere anstrengelserne omkring håndtering af video, hvorfor du kan lave det blive en del af din kampagne og din hjemmeside uden hovedpinen, der normalt også medfølger.

Det bliver altså nemt og hurtigt at få budskaber på websites og mobile platforme, hvorfor kommunikationsniveauet stiger, og din hjemmeside bliver mere interessant.

4. Få mere værdi ud af dine filer

Digital asset management kan hjælpe dig med at få så meget værdi ud af dine filer som overhovedet muligt ved at genbruge materialet og få så mange gode resultater ud af det som overhovedet muligt.

Den opnår kort sagt målet for ethvert produceret digitalt aktiv – at få så meget ud af det som overhovedet muligt.

One Reply to “Derfor skal du implementere Digital Asset Manager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *