Online

Det Faglige Hus – en fagforening for alle

Måske har du allerede hørt om fagforeningen Det Faglige Hus. Det er der i hvert fald mange danskere som har, for tilbage i 2014 rundende de 100.000 medlemmer og faktisk er antallet stadig stigende.

Om det er fordi de slår på at være den billigste fagforening og a-kasse eller om det er det, at de er neutrale hvad angår politik og religion, er svært at sige.

En fagforening, der favner mange

De har et bredt spektrum af medlemmer, da der ikke er noget krav til at man skal have en speciel profession.

Dermed må man forvente at de også er i stand til at tage hensyn til mange forskellige arbejdssituationer og ser individet frem for bare en samlet masse af arbejdstagere. På den måde kan du få skræddersyet hjælp og vejledning, som passer til netop dine udfordringer og problemer.

Så uanset om du er studerende, har din egen virksomhed, er blomsterhandler eller akademiker, så har du mulighed for at være medlem af Det Faglige Hus. Ja, din religiøse eller politiske overbevisning er ikke engang vigtig for om du kan være et medlem.

Hvad der kunne være en årsag til at blive medlem

Der kan være flere grunde til at man kunne finde det interessant at lære mere om Det Faglige Hus. Måske man blot ønsker at føle sig sikker hvad angår at få den nødvendige hjælp hvis der skulle opstå problemer med ens arbejdsplads eller man skulle blive fyret. Derfor kan det virke tiltalende at vide at ens fagforening gør sit bedste for at være i stand til at tage telefonen indenfor få minutter og svarer hurtigt tilbage på mails, gerne indenfor samme dag som kunden har sendt dem.

Det kan også være at du er ung og studerende og derfor godt kan lide at mens du stadig er under studie, kan du gratis være medlem af denne fagforening og få den nødvendige hjælp og støtte. Oven i det, er det måske også betryggende at vide at det er en af de billigste fagforeninger i Danmark, så du fortsat har råd til at være medlem, skulle du være så uheldig at jobsøgningen trækker ud efter endt studie.

Andre igen er glade for at sådan noget som en fagforening ikke er farvet af en politisk eller religiøs retning, men blot ønsker at hjælpe dig til at få de bedste forhold på dit job.

Eller måske er det blanding af en billig fagforening og at de samtidig tilbyder forskellige goder, i form af rabatter på forsikringer, sommerhuse og sportsarrangementer.

Hvad end det er der tiltaler dig personligt, så kan du lære meget mere egen at læse her.

Vil gerne være den største

Som sagt vokser antallet af medlemmer hos Det Faglige Hus og det kan der som nævnt ovenfor være flere årsager til. Men uanset hvad der er årsagen til at flere og flere vælger at have deres fagforeningsmedlemskab, a-kasse eller begge dele hos Det Faglige Hus, så bidrager det hele til deres ambitiøse målsætning.

Nemlig at blive den allerstørste fagforening i Danmark. Ifølge Det Faglige Hus selv, ønsker de at have opnået denne målsætning i år 2025.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *