Online

Efterisolering er den bedste investering du kan lave

Har du hørt om efterisolering? Efterisolering er den bedste investering du kan lave for din bolig. Der er penge at spare og penge at tjene på at efterisolere. Hvordan kan du læse mere om her. 

Hvad er efterisolering?

Efterisolering er når man går ind i en, gerne ældre bolig, og forbedrer den isolering der er. Isolering kan blive for gammelt, og der er sket en hel masse når det kommer til innovation i forbindelse med isolering. Vi har simpelthen tilgang på materialer i dag, der ikke er sundhedsskadelige, som kan holde fugt og råd væk og som isolerer din bolig billigt og effektivt. Derfor er det en god ide at overveje, og du ikke skal efterisolere din bolig.

Det har nemlig en række fordele. Den første fordel, er at der faktisk er en del penge at spare på at efterisolere. Det er en udgift når man får lavet selve isoleringen, men den vil betale sig i sidste ende. På flere måder. Sådan efterisolerer du din bolig og kan nyde af de fordele der er ved, at have en godt isoleret bolig.

En bolig der er godt isoleret er ikke bare varmere, der er også langt mindre støj udefra. Hvis du bor i et område der du er plaget af støj udenfor, så kan isolering være en god løsning for at reducere dette, og gøre din bolig til et dejligere (og varmere) sted at være.

Hvordan spare penge med efterisolering?

Efterisolering sparer dig mange penge når det kommer til dit varmeregnskab og det sparer også din dårlige klimasamvittighed. Når du isolerer dit loft eller din hulmur, som er det rum der er mellem din ydermur og din indemur, så holder din bolig langt bedre på varmen. Det vil altså sige, at du ikke skal bruge unødvendigt meget energi på at varme op din bolig. Det er spild af både penge og energi, når varmen siver ud gennem mur eller loft. Hvad er en loftisolering, tænker du måske. Det er en isolering af dit loft med papiruld eller glasuld, der ikke kun holder på varmen, men også bidrager til at holde fugt og råd på afstand. God isolering er også effektivt for at forebygge mod skimmelsvamp i din bolig.

Derfor er der faktisk mange penge at spare på at efterisolere. Her går du din bolig i sømmene og sørger for at den fungerer som den skal. Du sparer ikke kun mange penge på varmeregningen, faktisk så meget som op til 30%, du får også mere igen for din bolig når den engang skal sælges. En varmeeffektiv bolig, uden råd, fugt og skimmelsvamp er langt mere værd, og derfor er isolering også en god investering. Det er penge du skal af med her og nu, men du får dem igen i form af værdig og sparede penge på varmeregningen.

Det er meget dyrere at blive kvit omgående fugtproblemer, råd og skimmelsvamp, end det er at få efterisoleret sin bolig. Tænk på det som en god investering, ja, faktisk den bedste investering du kan lave.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *