Online

Få en gratis prøve på fliserens

Fliserens er en effektiv måde at blive kvit alger, flisepest og snavs på. Der er stor forskel på den fliserens du selv kan udføre, og det som en professionel kan. Derfor skal du overveje, en gratis prøve på fliserens. Det kan du læse mere om her. 

Hvad er fliserens?

Fliserens er som navnet tilsiger, en rens af dine fliser, enten udenfor eller indenfor. Fliser er lavet af materialer der tit er objekt for alger og flisepest, og dette skal fjernes skånsomt og effektivt, for at bevare fliserne bedst muligt. Fliserens kan også involvere impregnering af fliser, der bidrager til at bevare flisernes liv betragteligt, og gøre dem mere modstandsdygtige overfor alger, vejr og vind.

Fliserne bliver som nye igen på kun få timer når du får lavet en professionel fliserens. Det er ikke rart at have beskidte fliser, og det er faktisk noget af det første folk ser, når de kommer hjem til dig. Fliserne i indkørslen, er ofte meget beskidte og slidte, og det ødelægger lidt for helhedsindtrykket af din bolig.

En årlig algebehandling af dine fliser vil ændre dette indtrykket. På den måde er du sikret at dine fliser holder sig pæne, og du får et pænt og rent indtryk af din indkørsel eller flisebelagte terrasse. Det gør en verden til forskel med rene fliser, og derfor skal du overveje, om det ikke er tid til en prøve på en professionel fliserens.

Bestil en gratis prøve på fliserens og få det resultat du drømmer om. Man kan se resultatet med det samme behandlingen er udført, og der er garanti for rene fliser.

Hvornår kan man udføre fliserens?

Fliserens kan med fordel udføres fra februar til den første frost. Det kræver at det er frostfrit, for bedst muligt resultat. Hvis du også vælger at imprægnere dine fliser, kan det føre til at de holder sig pæne de næste 20 år. Dette er med andre ord en god investering. Læs mere om fliserens og se hvorfor det er noget du skal overveje til dine fliser.

Er fliserens miljøvenligt?

Fliserens er også miljøvenligt, hvis det bliver udført med de rigtige produkter. Man vil helst bruge en leverandør der også tænker på miljøet, og da skal man sikre sig, at der bruges rent vand uden skadelige kemikalier. Grundvandet, planter eller dyr skal ikke tage skade af en professionel fliserens. Fliserne kan ikke tage skade når de renses, så du kan være helt tryg på, at flisernes overflade bliver bevaret, når du får en professionel fliserens.

Fliserens eller algebehandling?

Der er forskel på det der hedder fliserens og algebehandling, de har dog samme formål – rene, pæne fliser. Fliserens er en dybdegående behandling der gør fliserne klar for imprægnering. En algebehandling er en overfladebehandling, der fjerner mos og alge, der sidder på overfladen. Der er altså forskel i hvor dybdegående de forskellige behandlinger er, og du skal bælge fliserens, hvis du gerne vil have imprægneret dine fliser, så de holder sig pæne i mange år fremover.

En fliserens kan gøre din indkørsel, terrasse eller flisebelagte overflader helt som nye igen. Derfor skal du overveje en gratis prøve på fliserens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *