Online

Hvad er 3D visualisering?

3D visualisering kan bruges i mange sammenhæng. 3D visualisering er visualisering af alle former for data og viden. Det kan for eksempel gøres via grafer, billeder eller andre former for visualisering. Det bruges til at gøre data af alle former mere overskuelig at tage imod og forstå.

3D visualisering er for eksempel en visualisering af ideer en person eller virksomhed har haft. Her skal ideen kunne forstås og her kommer 3D visualisering ind i billedet. Det er for eksempel som sagt grafer, billeder, men det kan også være diagrammer og animationer. Det bruges til at kommunikere både abstrakte og konkrete ideer videre til andre/andet.

Hvorfor er netop 3D visualisering smart?

3D visualisering er smart af mange grunde. En af de mange grunde værende, at det netop gør hele konceptet af det budskab man vil frem med langt mere overskueligt. Fordi det netop bliver mere overskueligt, er den information man tager imod, nemmere at tage imod samt forstå og tage i overvejelse.

3D visualisering bruges i dag rigtig meget.  Det bruges som sagt i mange sammenhæng. Det er for eksempel når virksomheder skal præsentere en ny ide. De gør det mere overskueligt ved nemlig at bruge disse 3D visualiseringsmetoder. Faktisk bruges 3D visualisering også meget i skolen. Det er ikke nødvendigvis noget du tænker over, men når du laver et diagram over en opgave du har lavet for eksempel, benytter du dig af 3D visualisering. Dette gør det nemmere og mere overskueligt for både dig og personen/personerne du fremlægger projektet for.

Hvorfor burde man blive undervist i 3D visualisering?

Hvis man lærer i skolen om 3D visualisering og hvordan man bruger det, kommer man langt. Hvis man lærer om 3D visualisering, vil det blive nemmere for dig selv at forstå og behandle data samt fremlægge det for andre. Det vil blive en fordel, når du kommer ud på arbejdsmarkedet og for eksempel skal pitche en ide for din chef eller kollegaer om det ene eller det andet.

Det kan også være hvis du står for økonomien i en virksomhed, at du vil blive bedt om at fremlægge for din chef eller overordnede hvordan det står til. Her vil det være en fordel at have 3D visualisering man kan læse sig op af. Det er både for din skyld og din overordnedes skyld. Det er meget mere overskueligt at se det på en graf for eksempel, end bare at have en masse tal foran sig. Dog siger begge dele lige meget om økonomien, som er eksemplet i denne situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *