Uncategorized

Bliv den ultimative viking

Når man nævner vikinger, tænker mange tit på meget vold og ødelæggelse. Dette er dog ikke hele historien med dem. For det meste var de nemlig rigtigt godt handelsmænd og rigtigt glade for at være udenfor og spise meget. Vikinger skulle tit lave store portioner af mad over et bål. De lavede det på en måde man har prøvet at emulere lige siden. Få smagen af god røg uden at det smager surt. Måden de gjorde dette på er ved at bruge et bålfad.

Hvad er et bålfad?

Et bålfad er meget simpelt et stort fad man kommer hen over et bål. Det er rigtigt godt hvis man skal lave noget mad udendørs eller går efter denne røget smag. Man kan lave rigtigt mange ting i sådan et fad. Det er kun fantasien der sætter grænser her. Et bålfad findes i rigtigt mange former og modeller. Man kan både for nogle der bare står over bålet på en rist, men man kan også få nogle der hænger i en snor oven over bålet. Uanset design så gør de alle sammen det samme. For ens mad til at smage godt. Det er rigtigt godt til hvis man skal blande en masser af ting sammen og få det til at smage af en ret i stedet for mange retter. Med dette menes der at man kan få en helt unik smag, uden nødvendigvis at vide hvad der faktisk er i retten.

Hvilke situationer kan dette bruges?

Dette kan bruges i rigtigt mange situationer. Det mest almindelige ville være hvis man er på camping at tage denne med. Her er det nemlig meget nemt lige at lave et bål og derefter putte en masser af ting i den. Man kan også lave brød i den, så det er også en all around god ting at have til mad. Den ville også være rigtigt smart at bruge til nogle større begivenheder så som en konfirmation, bryllup eller lign. Her skal man nemlig kunne lave mad til mange personer uden at det bliver for voldsomt for en at stå og anrette 150 tallerkner selv. Som sagt så kan disse bruges til næsten alt man kan tænke sig til. Man kan også bruge et bålfad til simpelthen at lægge sit brænde fra bålet op i, sådan man får et mere stabilt og mere kontrolleret bål. Dette er godt hvis man er ude i haven eller i naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *