Marketing

Korte URL’er giver større troværdighed

Mange virksomheder og organisationer bruger korte URL’er til deres websted for at give det, en følelse af troværdighed. En forkortet URL vil være lettere at huske og er mere praktisk end at skrive hele adressen på en mobilenhed. Når du ser en lille, ligetil URL som “bit.ly/credibility”, er det let at genkende, at der er tale om en officiel virksomhedsside, der vedrører troværdighed – og ikke noget, der er fundet på af nogen, der forsøger at snyde dig!

Snyd

Når vi ser en lang URL, så bliver vi mistænkelige, fordi det ser underligt ud, at url-adressen er så lang, med så mange forskellige bogstaver, tal og tegn. Når man har en virksomhed og gerne vil linke et bestemt sted, så kan URLen godt hurtigt se for lang og bøvlet ud. Derfor bør du lave det til en kort url, så den ser mere troværdig ud.

Hvor har URL’s stor fokus?

URL’s ser vi ofte i de sociale medier, hvor en virksomhed gerne vil linke til deres hjemmeside. Her er det, at hele, URL’en får fokus. Hvis adressen er for lang, så er der færre, der vil trykke på linket. Men sørger du for, at URL’en er kort og enkel, så vil flere trykke på den. Især hvis du også skriver, hvad det er, du linker til. På den måde, er det også en nem vej at få flere salg.

Gratis reklame på de sociale medier

Ved at oprette en side med sin virksomhed på de sociale medier, heraf Facebook og Instagram, så er det gratis at lægge billeder op og reklamere med nye varer udsalg og meget mere. Det er en nem måde at udvide din virksomhed, og du behøver ikke at betale for noget af det. Du kan endda oprette Facebook-sider, hvor folk kan bestille direkte fra siden! Det er nemt og meget enkelt at lave reklamer i dag, men til gengæld, så er der også mange konkurrenter.

Hvad står URL for?

URL står for Uniform Resource Locator. Det er en adresse til et bestemt sted eller websted, som man kan få adgang til via internettet. Det er en adresse, som er unik, og hvert websted har en specifik adresse, som skal bruges for at komme dertil.

Forkortede URL’er gør hele linket kortere, så du nemt kan sende dem på sociale medier uden at skulle bekymre dig om lange links. Det vil sige, at alle unødvendige og overflødige tegn, bogstaver og tal, de fjernes, så linket stadig linker til det samme sted, men kun udseendet ændres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *