Uncategorized

Få besøg af gardinbussen og få et uforpligtende tilbud

Står du og skal flytte ind i og indrette et nyt hus? Eller mangler du bare nye gardiner til dit hjem? Det er der forskellige måder at gribe an. Du kan enten bestille og nettet og håbe på, at gardinerne passer i størrelsen og i farven eller du kan gå ud i en butik og håbe på, at gardinerne passer størrelsesmæssigt og farvemæssigt ind i dit hjem. Så er der dog også en tredje mulighed. Du kan nemlig bestille en gardinbus gratis og blive helt sikker på, at du får de helt rigtige gardiner.  

Hvad er gardinbussen? 

Gardinbussen er en bus, der kører rundt i landet med gardinprøver. Du kan gratis bestille bussen hjem til dig, hvor du så kan se gardinprøverne i dit eget hjem. Det er en landsdækkende service, der både kører i Jylland, på Fyn og Sjælland. De har 15 års erfaring og så giver de en tilfredshedsgaranti, hvor de tager gardinerne med igen uden omkostninger for dig, hvis du ikke er tilfreds.  

Vælg de helt rigtige gardiner 

Gardinbussen er smart, fordi det gør det super nemt at finde de helt rigtige gardiner til dit hjem. Det kan nemlig være svært, hvis man står i en butik, at skulle vælge gardiner der passer til dit hjem og dine behov.  

Gardinbussen giver også professionel rådgivning gratis, når de kommer ud med bussen. Så tager de udgangspunkt i dine ønsker til afskærmning, størrelse, indretning og farve. Derfor er det en god ide at overveje, hvad dine ønsker og behov er. Vil du have gardiner, der lukker lidt sol ind eller slet intet lys? Hvilke farver skal de være? Hvor store skal de være? Hvilken slags gardiner skal det være? 

Hvilken slags gardiner har de? 

Der er rigtig mange forskellige typer gardiner at vælge imellem, de har bl.a. almindelige gardiner, foldegardiner, rullegardiner, plisségardiner og lamelgardiner, men de har også rigtig meget andet. De handler nemlig også med persienner og træpersienner og som de selv skriver det; alt inden for afskærmning. Du har altså et kæmpe stort udvalg at vælge imellem, når gardinbussen kommer ud, og det bliver svært ikke at finde nogle gardiner, du synes om.  

Processen 

Det kan måske virke lidt overvældende med en hel bus, og hvordan foregår det så lige? Måske tænker du, at du hellere bare vil ud at kigge på gardiner i en butik og bestille dem hjem og så er det det. Men det er faktisk en meget simpel og nem proces, du skal igennem, hvis du vælger gardinbussen. Det første der sker er, at du enten bestiller eller ringer ind til dem, og så kommer bussen ud. Her vil du se deres udvalg og få professionel rådgivning, så du forhåbentlig får valgt de helt rigtige gardiner. Så måler gardinbussen op, der hvor du vil have gardinerne, og derefter får du et uforpligtende tilbud på gardinerne. Hvis du takker ja til tilbuddet, bliver gardinerne bestilt præcist efter dine mål. Når gardinerne så er blevet produceret, kommer gardinbussen ud igen og monterer dem for dig.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *