Marketing

Nem og smart måde at få luft i økonomien på

Er december en stram måned ? Så findes der en smart måde du kan lidt luft i økonomien på. 

For mange er julen en hård måned, hvor der bruges langt flere penge end normalt. Nogen gange er det også flere penge end der er til rådighed. Det gør man ikke altid med vilje, men fordi der bare er mange ting der skal købes for at julen bliver hyggelig for alle. 

Der findes dog en smart og nem måde at skabe lidt luft i økonomien på. Du kan nemlig legende let oprette en smart afbetalings konto, der fungerer lidt som et online kredit kort. Med dette kan du så handle alle dine gaver og køb på nettet uden at skulle betale dem omgående. De samles på den nye konto, hvorfra du så betaler alt samlet retur. Det der er mest smart ved det er at stort set alle butikker på nettet i Danmark har mulighed for at tage den betalingsform. Du kan med andre ord handle alt mellem himmel og jord på afbetaling. Det gælder for både tøj, sko, legetøj, køkkenting, elektronik, dæk til bilen, værktøj, frækt lingeri, kosmetik, mad, medicin ja endda sexlegetøj

Det er legende let at blive tilmeldt og lige så let at bruge. Du skal bare have nem id og ikke være i RKI.

Hvordan virker det i praksis?

Når du fremover skal handle i de forskellige butikker på nettet, så gør du helt som du plejer. Du finder de vare du ønsker dig og lægger dem i kurven. Når du skal betale vælge du nu den nye betalingsmetode. 

Når betalingen er gået igennem, kommer varerne som de plejer, men pengene trækkes ikke fra din konto. Istedet trækkes de nu fra den nye konto, og her kan du så angive hvor mange månder du vil betale tilbage over. Alle dine køb bliver samlet og betales samlet af fra alle butikker. Det er nemt, ligetil og billigere end at tage lån. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *