Uncategorized

Se de nye Skjorteholdere 

Se de nye Skjorteholdere 

Er du irriteret af at ens trøje flyver op af bukserne ved mange stræk eller løft i armene og dermed får dig til at se usoigneret ud? Vi ved hvor vigtigt det er for dig at se smart ud og sikre at ens påklædning bare kører. Derfor har vi valgt at tilføje skjorteholderen til BalderClothes sortiment, så du aldrig længere behøver bekymre sig med at din trøje ryger op af bukserne.  

Hvad er en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et intelligent lille elegant redskab for dem, som vil have at trøjen skal forsætte med at være nede i bukserne. Vi tilbyder 2 modeller af skjorteholdere. Den ene er vores standard type, hvor man bare sætter den ene del i strømpen ind under buksen og op i trøjen og garantere dig dermed at den ej er dig i vejen mens man bevæger sig og sikrer at blusen er spændt helt op. Den anden udgave er balderClothes v2 udgave, som består af 2 cirkler, der kan påføres omkring om sine lår og hæfter med klampere i trøjen 3 steder i hver side og dermed sikrer skjorten i bukserne.  

Begge typer har samme formål, men nogle vil helst den ene frem for den anden, da nogen mener det er mere komfortabelt at den sidder nede om låret og andre vil ikke at have noget om benet.  

Flere funktioner 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget indtaget forbehold for at ej to individer har samme tykkelse af ben, hvorfor vores v2 model kan reguleres i længde og bredde omkring låret, så du ej behøver overveje at bytte skjorteholderen ud, hvis du for eksempel begynder at træne eller taber dig. Skjorteholderen kan derfor nemt bruges til piger.    

Mest brugt til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn til at starte med designet til at bibeholde skjorter nede i bukserne, men man kan snildt bruge skjorteholdere til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man helst vil have dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen skal ej kun benyttes til et socialt sammenhænge som svendegilde, man kan snildt bruge dem på studiet, hvis du vil have at fremstå skarp ud over for kollegaerne, men kan også snildt anvendes i hjemmet, hvis du nyder at du ser lækker ud altid. Skjorteholderen kan hjælpe en til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så du er sikker på at se lækker ud.  

Ud til fest 

Skjorteholderen er ideel til en, der skal til fest og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden måske ej lige er så opmærksom senere på aftenen omkring dit outfit, som man var før på dagen. Her slipper man for at skulle overveje at skjorten flyver op af bukserne, når man danser ude på floor. 

Er du mode bevidst og ved lige nøjagtigt hvornår at dit outfit har behov for at din t-shirten er nede i bukserne, så ved man, at man ønsker at ens påklædning ligeledes fremstår som du forstiller dig det. Derfor er skjorteholderen den smarte løsning til dig. Da man ej bemærker den på og får dig til ikke at skulle skænke din polo en tanke.  

  

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *