Uncategorized

Selvudvikling der virker

Den bedste, skarpeste og mest moderne selvudvikling du til dato finder, findes i den nye og engagerende mentale podcast, nærmere mentaltrænings podcasten Det Mentale Forspring. Podcast smækker nye episoder ud på ugentlig basis, hvor det som lytter er muligt at skrive ind med spørgsmål, det er muligt at komme med forslag til ideer, holdninger men også til relevante gæster der vil være interessant for ikke mindst dig, at lytte på, men også for andre danskere, som selvfølgelig alligevel arbejder med præstationsudvikling og selvudvikling. Og til dette formål er podcastens episoder med hjælp til selvhjælp den bedste, nemmere og billigste.

Det kan på det varmeste anbefales at starte fra en enden og ellers bare binge lytte til alle de nuværende episoder. Episoderne er nemlig grebet an kronologisk, så det giver mere og mest mulig mening for dig som lytter, at få hele essensen med fra episode et og dernæst ellers bare læne dig tilbage, og meget gerne med en noteshæfte ved din side. Det giver nemlig en forøget virkning og effekt, hvis du ikke blot lytter, men også tager noter og dernæst forsøger at praktiserer disse noter i din dagligdag, til træning eller på dit civile arbejde.

Episoderne omhandler de populære, svære, frustrerende og mentalt udfordrende områder såsom: selvtillid, angst, herunder præstationsangst, social angst, generaliseret angst, selvværd, og herunder mindreværd, frygt samt frygten for at fejle i en krævende, presset og unik vurderingssituation. Yderligere ses der nærmere på den evigt og altid indre negative dialog, også kaldet din indre kritiker samt seneste interessante mentale emne, mindset.

Mindset er nemlig det som berører os alle, uanfægtet om det er i privaten, arbejdslivet eller i sporten. Mindset går hånd i hånd med din mentalitet. Det er her du lærer at opererer som din bedste udgave af dig, både med og unden pres, og det lykkes du med, ved at lære at træne og inkorporere et enten fysisk mentalt vinder-mindset eller hvis du ikke bekymrer dig, et defensivt mentalt offer-mindset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *