Online

Gør mere ud af date night, når der går hverdag i den

Bor du sammen med din partner? Så har du sikkert også oplevet, at den romantiske gnist ikke altid er, som den engang var. Når man bor sammen og bruger meget tid sammen hver eneste dag, kan man godt glemme at lave de særlige ting, som lavede sammen, lige da man blev forelskede, og det er bestemt noget, som er værd at holde fat i.

Så om I vælger at spice det op i soveværelset med sexlegetøj, eller om I vil være bedre til at tage på dates, er fuldstændig op til jer – så længe i gør noget for at bevare romantikken!

Lav noget særligt

Når det pludselig bliver rengøring, opvask og andre huslige pligter, som fylder derhjemme, er det også nogle gange svært at huske, hvordan man havde det med sin partner, før man flyttede sammen.

For mange bliver romantikken måske sat lidt på pause, når man er flyttet sammen, og der går hverdag i den, men det kan man hurtigt lave om på ved at sørge for at tage på nogle dates en gang imellem. Det kunne være på en fin restaurant eller en tur i teater – så længe at I har mulighed for at komme ud og være sammen under andre forhold end derhjemme.

Køb sexlegetøj og nyt undertøj

Det kan også være, at det er sexlivet, som jeres sammenflytning er gået ud over. Nu er jo hele tiden sammen, og I går måske heller ikke lige så meget op i at se godt ud for hinanden.

Det kan der heldigvis hurtigt blive lavet om på. Hvis I eksempelvis køber noget sexlegetøj eller noget nyt undertøj, kan I i hvert fald få afprøvet noget nyt i soveværelset, og det kan også gøre meget for jeres forhold som samlevere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *