Uncategorized

Skal du giftes? Dette skal du huske!

Læs med her og se, hvad du ikke må glemme, når du skal giftes! Når man skal giftes, skal man først have bestilt en tid enten i kirken eller på rådhuset. Det må være det første, du skal huske.

Lav et budget

De fleste beskriver bryllupsdagen som den bedste dag i deres liv. Det er derfor ikke til bryllupsfesten, du skal gå på kompromis med økonomien. Det er en fest, du kun får lov til at opleve én gang i dit liv. Hvis I mangler penge til at finansiere det, så lån penge til bryllupsfesten. Det er ikke noget, I ikke kommer til at fortryde. Dette er dagen, I kommer til se tilbage på resten af jeres liv. Du kan få et lynhurtigt lån med din mobil, så det er slet ikke kompliceret eller besværligt at få lov til at låne penge.

Bestil festlokale

Når vielsestiden er bestilt, skal I huske at bestille et sted til selve festen. Her skal man huske at være i god tid! De fleste gode steder kan være booket så længe som et år frem – så vær vaks!

Menu og bryllupskage

Det er vigtigt, at man får sammensat en menu til sit bryllup, som man er glad for. Det er lige så vigtigt, at I får en bryllupskage, I synes er lækker. Det er sandsynligvis det første mad I kommer til at spise sammen som gift, så det skal da være lækkert! Resten af maden er lige så meget for gæsternes skyld. Tænk over det: Glæder du dig ikke også altid til maden, når du skal til en din fest? Der er nogle forventninger, I helst skal kunne leve op til.

Invitationer

Det er naturligvis vigtigt, at der bliver sendt invitationer ud til festen. Hvordan kan I ellers være sikre på, at der overhovedet kommer nogen? I kan altid forsøge at hygge jer med det. Vælg et flot design og en god og sjov tekst og send det ud til venner. Her forinden kommer naturligvis, at I skal have lavet en gæsteliste.

Serveringspersonale

Du skal også finde nogle, der kan hjælpe med at servere til festen. Det kan være perifere venner eller et professionelt firma. Det kommer helt an på, hvad I helst vil og har mulighed for.

Underholdning til festen

Jeres gæster sørger sandsynligvis for meget af jeres underholdning, men der er også noget underholdning, der er op til jer at levere. Det vil typisk være en form for livemusik eller måske en DJ? Det kommer igen an på, hvilken stemning I bedst kan lide.

Indhent og udfyld ægteskabserklæring

I er faktisk ikke helt rigtig gift – i statens øjne – hvis I mangler at udfylde en ægteskabserklæring. Den kan I hente på borger.dk, men det kan godt være, det er noget, I skal gemme til efter festen.

Bryllupstøjet

Det er næsten ikke nødvendigt at skrive, at det er vigtigt, hvilket tøj man har på, på sin bryllupsdag. Men det kan faktisk tage rigtig lang tid at finde det helt rigtige, så vær i god tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *