Online

Få den bedste belysning

At have noget godt lys i ens bolig er en af de vigtige ting at have. Måske har man prøvet at man lige er flyttet ind og derfor ikke har særligt mange ting. Nogle gange har man ikke nogle lamper, og derfor bliver det naturligt meget mørkt når det bliver nat. At have lys i sin bolig er derfor en meget vigtig ting. Hvorfor nøjes med almindeligt lys, når man kan få noget smart lys? 

Hvad er smart lys? 

 

Et almindeligt lys er noget der lyser et rum op og gerne i en farve, nemlig hvid. Dette lys kan dog blive piftet op og gjort mere moderne, men også mere rart for ens øjne. Hvis man har smart belysning kan man nemlig justere farverne lampen lyser. Dette kan bruges hvis du eks. sidder og ser film om natten, og ikke vil have det helt mørkt, her kan du vælge en farve der ikke er så skarp, men mere giver en hyggeligt glød. Det kan også bruges hvis du har en date med hjem til at gøre det mere hyggeligt for jer at være sammen. Her kan der bruges råd eller lyserødt lys farve. Der er dog også mange andre funktioner såsom, hvis du vil læse, kan man altid skrue ned eller op for lyset sådan det passer præcis det man gerne vil have når man læser. 

Både inde og ude

 

Udover at man kan bruge smart lys indenfor i sit hjem, så kan man også få installeret lamper udendørs, der gør brug af teknologien. De fleste kender nok lys med censorer, der tænder om aftenen, når nogen nærmer sig dem. Men man kan også købe mere intelligente lamper, eksempelvis til haven, hvor man selv kan styre styrken på hvor meget de skal lyse. Det kan være hyggeligt med belysning, når man sidder uden om aftenen, uden at hele haven er lyst op. Du kan købe disse typer af belysning i et stort velassorterede havecenter. En lampe der give lidt let grønlig belysning, er bare hyggeligere i haven, end et helt hvidt lys er det.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *