Marketing

Vågnede op med en ødelagt telefon

Det var en lørdag aften og jeg var i byen med mine kollegaer, vi hyggede os og det hele gik rigtig godt, Vi havde fået en masse at drikke og Det var rigtig hyggeligt. 

Stemningen var god og selvom jeg ikke husker meget fra den aften så var det dejligt da jeg var sammen med mine kollegaer uden for arbejdstiden. 

Det jeg husker, Det er at Det var vildt og Det var ligesom Vores måde at være sammen og bygge et fællesskab uden for arbejdspladsen på. 

Det var et forsøg på at bygge et stærkere venskab, så vi ville få det bedre på arbejdspladsen og Det var en idé som en af mine andre kollegaer kom med. 

Det var en rigtig god ide synes vi alle sammen nu hvor vi kun har set hinandens seriøse ansigt så vil det være sjovt lige at få et smil på læben som ikke handler om arbejde. 

 Det var en meget hyggelig lørdag og Det var dejligt at se så mange ansigter Der var mødt op og da jeg vågnede næste dag hvor er jeg rigtig glad og kunne mærke kroppen at det havde været en vild aften. 

Da jeg rejste mig op for at tjekke min telefon så kunne jeg se nogle ridser i skærmen den var gået i stykker det viser bare hvor vild en aften Det havde været. 

Men jeg fortrudte ikke noget jeg tog bare ned til fixphone.dk da de lå tæt på mig og de fiksede min telefon hurtigt og nemt. 

Så hvis jeg blev spurgt om jeg ville med i byen igen så havde jeg sagt ja uden at tvivle, selv hvis min telefon nu skulle gå i stykker igen så vidste jeg hvem jeg skulle tage hen til for de gør det dejligt nemt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *