Online

3 abonnementer du kan spare penge på som studerende

Har du som studerende svært ved at få enderne til at mødes i din økonomi, kan det være, at der er områder, hvor du kan spare penge, hvilket kan frigøre lidt ekstra hver eneste måned, du kan bruge på vigtigere fornødenheder.

 

Her kommer vi med et par bud på abonnementer, du kan tage et nærmere kig på, og som du måske har mulighed for at spare penge på ved at vælge en billigere løsning. Har du allerede de billigste alternativer af disse abonnementer, kan det være, at der er andre abonnementer, du er tilmeldt, som du kan kigge på.

 

Brug for hjælp til matematik i skolen? Find areal af cirkel formel her.

Mobilabonnement

Først og fremmest er der jo dit mobilabonnement. Her kan det være en god idé at kigge på, hvor meget dit forbrug egentlig er på hver måned. Betaler du eks. for 30 GB data og 30 timers tale, men bruger du kun få af hver, kan du jo med fordel vælge dig et billigere abonnement, hvor du kun betaler for det, du reelt bruger.

 

Det kan her eks. være en god idé at kigge nærmere på et mobilselskab som Oister, der har abonnementer fra helt ned til 49 kroner om måneden.

Fitness abonnement

Dernæst kan du tage et kig på dit fitness abonnement, hvis du har sådan et. Har du først og fremmest brug for et abonnement til fitness? Bruger du dit abonnement jævnligt, eller er du dårlig til at komme afsted?

 

Bruger du det ikke, kan du jo lige så godt opsige det. Men er du glad for at træne, kan du måske overveje gratis alternativer som løb og træning med kropsvægt derhjemme i stedet for at betale for at komme i et center.

 

Måske har du også mulighed for at få et billigere abonnement i et andet nærliggende fitnesscenter? Der er flere muligheder for at spare penge på dette område.

Streaming abonnement

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en idé at kigge igennem dine streaming abonnementer. Det kan først og fremmest være en god idé at opsige dem, du ikke rigtig får brugt.

 

Dernæst kan du undersøge, om du har mulighed for at dele abonnement med eks. din familie. Så kan I deles om eks. Netflix abonnementet, så du ikke behøver at betale for at have dit eget, men derimod kan splitte regningen med andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *