Online

Bliv afklaret inden du køber bærbar eller gamer pc

Uanset om du står og skal købe en bærbar eller en gamer pc.  Så er det vigtigt, at finde det rigtige sted på nettet, hvor de har et stort udvalg af disse typer computere. Og der har jeg fundet et godt sted, hvor der både er et stort udvalg af almindelige bærbar, gamer bærbar, stationær computere, samt meget hurtige og billige gamer pcér.

Hvis det er bærbar du leder efter, så gør dig selv den tjeneste at kigge her:
https://www.ithansen.dk/baerbar-computer

Og er det i stedet en gamer pc, så kig her:
https://www.ithansen.dk/gamer-pc

Der får du virkelig fuld valuta for pengene. Og det eneste, du så skal have fokus på er. At du skal sørge for, at købe en computer der opfylder dine behov.

Så skal du ”kun” bruge en bærbar til skole og kontor brug. Så kan du fint nøjes med en, med f.eks en i3 intel processor. Og så bare husk, en ssd harddisk på minimum 256gb. Og et onboard grafikkort er fint.

Skal du der i mod også kunne game på denne bærbar, så kig i stedet Her:
https://www.ithansen.dk/gamer-baerbar

Og der skal du finde dig en gamer bærbar, der score højt på videocardbenchmark forskellige videokorts test.

Og så skal du have en hurtig processor, som minimum er en Intel I5, I7 og har du råd, så en I9. Og så har du også en gamer bærbar, der ”rykker tænder ud” som man siger 🙂

Skal du have en alm stationær pc, så find en med minimum en I3 processor og onboard grafik er fint.

Men hvis du skal have en gamer pc. Så er en af de vigtigste pc komponenter i sådan en maskine grafikkortet. Og derfor skal du igen ind, og kigge på test på videocardbenchmark. Og der skal du finde et af dem, der score mest, og gerne et af de 20 fra toppen af. Og prismæssigt kommer det nok til at koste mellem 2000-5000kr, bare for dette grafikkort, hvis du altså er typen der bygger selv. Og derefter en hurtig processor fra Intel, og så masser af ram. Så er du godt kørende når der skal games GTA, Fortnite eller CS.

Det kan være vi ses derude i den store spilleverden 🙂

One Reply to “Bliv afklaret inden du køber bærbar eller gamer pc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *