Online

Hold din hjemmeside sikker

Hvis du sidder med din allerførste hjemmeside, blog eller webshop er der flere ting du skal være særligt opmærksom på. Først og fremmest findes de rent tekniske aspekter, som hvordan du sætter din hjemmeside op, hvordan du får den lanceret på internettet, og generel vedligeholdelse. Men udover dette er noget af det mest centrale at have en Sikker hjemmeside. En sikker hjemmeside er en hjemmeside der har minimeret risikoen for at blive hacket af malware og virus. Det vigtigste når det kommer til at holde din hjemmeside sikker er at forebygge disse hacker angreb, inden skaden er sket. For når først skaden er sket kan du risikere både at tabe omsætning og dine kunders sikkerhed.

Hvorfor er en sikker hjemmeside vigtig?

Først og fremmest er det vigtigt at holde din hjemmeside sikker, fordi du kan miste omsætning imens din hjemmeside er nede, og eventuelt miste eventuelle forretningshemmeligheder mm. Dette er naturligvis en katastrofe for alle hjemmesider, men særligt for små, nyopstartede virksomheder. Endvidere kan du risikere at miste dine kunders tillid, hvilket kan være noget nær umuligt at vinde tilbage igen, hvis først deres personlige oplysninger er blevet hacket. Særligt hvis du ejer en webshop for kunder, videregiver eventuelle bankoplysninger, adresse og andre personfølsomme oplysninger. 

Forebyg problematikker

Forebyg problematikker med en sikker og stabil hjemmeside fra start. På den måde kan du undgå mistillid fra kunder, tab af omsætning, samt GDPR bøder. Hvis du er i tvivl om hvordan du sikrer dig imod udefrakommende hackerangreb og virus, så kontakt en professionel rådgiver, der kan hjælpe dig på vej, gennem sikkerheds plugins, sikker opsætning m.v. Endvidere kan du selv sikre optimal sikkerhed på din hjemmeside, ved at være opmærksom på at have sikre og svært tilgængelige adgangskoder, have styr på hvem der har adgang til følsomme oplysninger, løbende opdateringer af din hjemmesides sikkerhedsforanstaltninger. Som nyopstartet web-virksomhed, er det klart at anbefale at du søger hjælp udefra til de tekniske aspekter, og samtidig husker den sunde fornuft ift. adgangskoder og deling af koder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *