Online

Har du styr på sikkerheden på din computer?

I disse tider er det en rigtig god idé at have styr på sikkerheden på sin computer. Uanset om du så har en privat computer eller en arbejdscomputer, er det essentielt, at sikkerheden er i top, da du ellers nemt kan være meget udsat for cyberangreb. Cybersikkerhed er jo noget, der er meget oppe i tiden, fordi vi er begyndt at have så mange følsomme informationer og data liggende digitalt.

Vores penge er nu digitale. Vores sundhedsinformationer. Vores private korrespondancer er digitale. Næste alt hvad vi foretager os er at finde på din computer. Derfor er det også godt at have styr på, at andre ikke bare sådan lige kan få adgang til den. Og det er dit ansvar at have styr på sikkerheden på din computer.

Husk at lave backups af de vigtige ting

Det er også en rigtig god idé at sørge for at lave løbende backups af de ting, som du gerne vil være sikker på ikke forsvinder, i det tilfælde at du ender med at blive angrebet af en hacker eller lignende.

Det tager ikke lang tid at lave backups af dine filer og data, men det er stadig noget, der skal gøres, hvis du vil være på den sikre side. Der er mange, der ikke bruger nok tid på at lave backups, og når de så endelig står med et uheld eller et angreb, fortryder de, at de ikke fik lavet flere backups.

Find de bedste termodragter til damer her.

Intet slår sund fornuft når det kommer til sikkerhed

Sidst, men ikke mindst, er det også bare vigtigt at gøre brug af sund fornuft, når det kommer til sikkerhed på din computer. Hvis du ikke har din sunde fornuft med dig, er det næsten ligegyldigt, hvor meget sikkerhed du har slået til på din computer.

Hvis du selv deler kortinformationer og personlige oplysninger til højre og venstre via e-mails eller beskeder til fremmede på sociale medier, er det sådan set underordnet, hvor god du er til cybersikkerhed. Derfor skal du stadig tænke dig om, når du færdes online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *