Marketing

Hvorfor Adwords er en god ide

Hvis du driver en online forretning så er det alfa omega, at du har styr dine marketingkanaler og kan omdanne dine besøgende til kunder. Når vi snakker om online marketing, så er der flere kanaler man kan bruge i kampen om at tiltrække de helt rigtige besøgende. Google er en af metoderne, der er meget effektiv. Hvis din hjemmeside er ny, kan det dog være en hård kamp at skulle konkurrere i det organiske marked, derfor kan det være en rigtig god ide at kaste dig over adwords, det vil sige de betalte annoncer i Google. Forneden vil jeg komme med 3 årsager til, hvorfor du bør kaste dig over adwords, hvis du vil have succes på nettet.

Hvis du ønsker at have et Adwords bureau, kan det være en god ide at alliere dig med en partner med mange års erfaring og med solide cases. Du kan kontakte et adwords bureau her.

1.      Du kan måle dit afkast

Sammenlignet med andre kanaler som f.eks. TV reklamer, bannerreklamer og andre reklamer, så kan det være svært at måle hvad du faktisk får ud af det. Med adwords kan du måle helt præcis hvad du får retur og hvad du betaler. Du kan måle på specifikke annoncer,  hvor meget annoncerne har kostet og hvilken omsætning de har skabt. På den måde kan du skrue ned for det der ikke virker og bruge flere penge på det der virker.

 

2.      Du kan finde ud af, hvor du skal lægge din SEO indsats

Når du kører med adwords annoncer vil du hurtigt begynde at opsamle data og finde ud af, hvilke af dine landingssider der virker godt og hvilke der har potentiale i Google. Den viden og data kan du overføre til dit SEO arbejde. Hvis du f.eks. finder ud af, at din ene landingsside ikke kan lave nogle omsætning via Google adwords, så er det begrænset om landingssiden kan tjene penge via de organiske resultater.

Derfor er det vigtigt at du bruger dine data fra adwords til dit SEO arbejde.

 

3.      Adwords fungerer for både store og små virksomheder

Hvis du er en lille virksomhed er det ikke sikkert, at du har store budgetter til at køre store markedsføringskampagner og det er her at adwords kan være en stor fordel. Ved Adwords kan du nemlig selv styre, hvor meget du ønsker at bruge. Du kan sætte et maks spend om måneden, så dit adwords forbrug ikke lige pludselig stikker af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *