Online

Hvorfor er en almindelig computermus dårlig for kroppen?

Annonce

Mange anser ikke kontorarbejde som værende hårdt for kroppen. Det er det selvfølgelig heller ikke i samme grad som f.eks. arbejdet som håndværker. Det betyder dog ikke at det er sundt for kroppen og mange vil faktisk kunne få alvorlige skader ved en dårlig arbejdsposition. Det kan overbelaste ryggen, nakken, skuldrende og håndleddet. Derfor er det vigtigt at man får styr på ergonomien, så ens krop ikke lider overlast. En af de store faldgruber er brugen af en almindelig mus. En almindelig mus er ikke ergonomisk i sin udformning og netop derfor kan det anstrenge håndleddet og generelt kroppen. De fleste vil ofte holde stramt om musen og have en for lav eller høj hastighed på musen.

Brug en ergonomisk løsning

Musen er bare én af de mange ting man kan optimere på i forhold til sin arbejdsstilling. Bordet, tastaturet og stolen er mindst lige så vigtige. Den bedste løsning er faktisk at kombinere tastaturet og musen, da det vil give en mere afslappet arbejdsposition. Det er selvfølgelig ikke noget det almindelige tastatur eller den almindelige mus kan tilbyde. Heldigvis findes der ergonomiske løsninger, som netop er skabt til dem der arbejder mange timer foran en computer. Her vil din kroppen og hænderne få en mere naturlig og afslappet arbejdsstilling, som vil sikre færre skader.

Hvilke løsninger findes der?

Der findes selvfølgelig mange forskellige løsninger på markedet, men her er det især vigtigt at gå efter kvalitet. Du bør ikke gå på kompromis med din eller dine medarbejderes helbred. Vi skal alle gerne kunne være længe på arbejdsmarkedet og det skal selvfølgelig være uden smerter i form af arbejdsskader. En af de klart bedste løsninger på markedet er rollermouse pro3. Du har muligvis allerede hørt om Contour design. De er eksperter på området og fokuserer netop på ergonomiske produkter til kontorbrug. Deres rollermouse pro3 giver en mere naturlig kropsholdning, som er med til at forebygge og mindske mulige skader i nakke, hænder, skuldre og arme. Det er derfor en investering man virkelig bør overveje, hvad end det er til en selv eller til sine medarbejdere. Det er både ergonomisk godt, mindsker skader og giver en mere effektiv arbejdsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *