Online

Pendler du med offentlig transport? Sådan udnytter du tiden bedst

Der er mange danskere, der tager toget til og fra arbejde hver eneste dag. At vælge toget, frem for bilen, er ikke kun bedre for miljøet – det giver dig også mulighed for at arbejde undervejs. Der kan dog godt være visse udfordringer forbundet med at arbejde i et tog. De fleste af dem kan heldigvis løses relativt nemt, og herunder fortæller vi dig hvordan.

Undgå langsomt internet med mobilt bredbånd

Der er efterhånden trådløst internet tilgængeligt i alle danske tog. Det er som udgangspunkt rigtig smart, men desværre virker det ikke altid lige godt. Der er ofte mange andre med sådan et tog, der også bruger internettet, hvilket ofte fører til en utroligt langsom forbindelse. Dette kan dog nemt afhjælpes med 3 mobilt bredbånd. Hvis du ofte har behov for at arbejde i toget, er det virkelig penge godt givet ud ikke at skulle dele internet med andre. Og sådan et mobilt bredbånd kan jo altså også bruges andre steder end lige i toget. Det er altså ret smart at kunne medbringe eget internet til sommerhuset eller legelandet.

Luk støjen ude

Udover dårligt internet kan støj også være med til at nedsætte din produktivitet ombord på toget. Der er selvfølgelig stillezoner i alle tog, men det er jo ikke altid, man lige kan få en plads der. Der er desuden ofte forstyrrende elementer, der ikke forstår konceptet i en stillezone, og så er man jo lige vidt. Hvis du har svært ved at koncentrere dig pga. støj på toget, kan det være en rigtig god idé at investere i et par lydisolerende høretelefoner. De kan lukke stort set alt støj ude og så kan du jo lukke dig inde i din egen lille musikverden, mens du arbejder. Hvis du tænker, at det ikke vil virke for dig, fordi du ikke kan koncentrere dig med musik i ørerne, kan du prøve at lytte til noget instrumentalt musik. Det behøver ikke være klassisk musik, hvis det ikke er din stil. Prøv evt. med underlægningsmusik fra dine yndlingsfilm i stedet.

Husk at tage hyggen med

Nu har du styr på internettet og støjen, så mangler du bare at gøre det lidt hyggeligt for dig selv. Medbring noget te eller kaffe til turen og måske lidt at spise. Og prøv så om du ikke kan tage dig tid til også at nyde udsigten lidt. De fleste togstrækninger i Danmark kører igennem smuk natur med skove og marker. Man kan desuden ofte være heldig at se vilde dyr som ræve, harer og rådyr fra togvinduet.

Bliver du engang i mellem alligevel nødt til at tage turen i bil, er det en god idé også at have styr på det basale her. Det er f.eks. en rigtig god idé at have et abonnement på vejhjælp, så du altid kan få hjælp, hvis uheldet skulle være ude. Find billig vejhjælp lige her. Så kan du pendle med ro i maven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *