Online

Vild med streaming? Her er de 3 bedste streamingtjenester

Streaming giver mulighed for bingewatching. Her kan du se afsnit efter afsnit af din yndlingsserie, præcis når det passer dig. Slip for irriterende reklamepauser og se serier hele natten. Du kan også se film efter film derhjemme på sofaen og holde dit helt eget filmmaraton. 

Streaming er kommet for at blive, og uanset om du er en bingewatcher eller blot holder af at se en serie eller film i ny og næ, kan du her læse mere om de tre bedste streamingtjenester på markedet. Herefter er du helt klar til at streame løs og dermed blive underholdt af dine favoritfilm og serier i timevis. 

Hayu – til dig, der ikke kan modstå reality

Det gode ved streamingtjenester er, at du helt selv kan vælge, hvad du gerne vil se. Derfor kan du se masser af realityserier dagen lang, hvis det er der, dit hjerte er gået tabt. Hayu er en streamingtjeneste, der ikke kan undværes, hvis du er en sucker for reality. 

Hayu koster blot 49 kr. om måneden. Det er derfor en af de billigste streamingtjenester på markedet. Er du ny kunde, kan du få en måneds gratis prøveperiode, og her kan du altså få testet af, om tjenestens indhold er noget for dig. 

Nogle af de mest populære serier hos Hayu er Keeping up with the Kardashians, The Real Housewives of Beverly Hills og Vanderpump Rules. Det er altså det ultimative sted for dig, der er tosset med reality on demand. 

Viaplay – stort udvalg af reality, film og sport

En streamingtjeneste, der runder det hele i forbindelse med smag og præferencer, er Viaplay. Uanset om du er gal sportsentusiast, filmelsker eller vild med reality, vil Viaplay have noget for dig. 

Sportsdelen har alt fra boksning og MMA til spandevis af fodbold. Du kan både se kampene live eller gense en kamp efterfølgende. Viaplay Sport koster 269 kr. om måneden, mens Viaplay Total koster 299 kr. om måneden. 

Er det især dansk reality, du elsker, er Viaplay skarp. Her kan du se populære serier såsom Luksusfælden, Familien fra Bryggen og Forsidefruer. Prisen for abonnement med adgang til film og serier er blot 99 kr. om måneden. Igen kan du få en måneds gratis prøveperiode, hvilket du uden tvivl bør tage brug af. 

C More – et godt miks af det hele til dig

Igen kan du få et godt miks af alting med streamingtjenesten C More. Her har du en blanding af film, serier og reality både fra Danmark og udlandet. Derfor er C More den perfekte tjeneste for hele familien, da enhver smag er dækket ind. 

C More koster 99 kr. om måneden. Er du tosset med golf, får du et abonnement udover det sædvanlige, hvis du vælger C More Golf. For 59 kr. om måneden, får du nemlig også adgang til diverse golfturneringer verden over. Dette er et unikt tilbud, som der ikke tilbydes særlig mange steder.

Har du lyst til at afprøve C More, har de 14 dages gratis prøveperide. Her kan du f.eks. se Dicte, Broen, The L Word eller Logan og Avatar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *