Online

De bedste hjemmesider har en hurtig server

Er der noget mere frustrerende end en langsom hjemmeside, der bare ikke fungerer optimalt? Nej, vel? Siden langt det meste salg og handel foregår online, er det enormt vigtigt med en velfungerende hjemmeside, der ikke frustrerer kunderne. For bliver kunderne utålmodige på grund af hjemmesidens funktionalitet og hurtighed, kan det ende med at de handler et andet sted.

Ofte er det kun nogle få sekunder, der gør forskellen.

Skal det være det billigste eller det mest professionelle?

Brugervenligheden på en hjemmeside skal altid være i top. For at starte med en af de mest basale, og dog vigtigste funktioner på en hjemmeside, skal hjemmesiden være på et godt og hurtigt webhotel.

Webhotellet oprettes som en af de første ting, når man opretter en hjemmeside, næst efter køb af selve domænet. Valget af webhotellet skal baseres på den enkelte sides behov for trafik og hurtighed.

Har man for eksempel blot en lille fritidshjemmeside, er der ikke behov for det professionelle webhotel, mens det kan betyde tab af kunder på en større hjemmeside, hvis ikke webhotellet fungerer som det skal.

Fordele og ulemper ved forskellige webhoteller

Der kan være stor forskel på prisen ved de forskellige udbydere, så det kan godt betale sig ikke at vælge den første og den bedste, som man støder på.

Sammenlign gerne både priser og funktioner hos de forskellige webhoteller, så webhotellet bliver valgt på et informeret grundlag, og på baggrund af den enkelte hjemmesideejers behov.

Der er stor forskel på oprettelsespriserne, og hvorvidt der er support med i aftalen. Det kan også være en fordel at sikre sig, at ens webhotel tilbyder muligheden for at kunne opgradere aftalen, hvis der opstår et større behov end forventet.

En hurtig hjemmeside er en god hjemmeside

Udover et ordentligt webhotel er der også andre parametre, der afgør om hjemmesiden er god, hurtig og brugervenlig. Mange faktorer har betydning, som for eksempel SEO-venlighed, der betyder meget for om kunder overhovedet kan finde hjemmesiden, blandt de mange andre konkurrerende hjemmesider.

Ligeså kan mange tunge billeder og videoer betyde, at hjemmesiden tager lang tid at indlæse. Her kan det virkelig være en god idé at bruge noget tid på at optimere hjemmesiden, så den indlæses hurtigere og fungerer bedre generelt set.

Optimering af hjemmesiden

Tænk også over at den væsentligste information skal stå først på hjemmesiden. Skal kunder bruge for lang tid på at lede efter et telefonnummer, en pris eller et sted at booke en tid, er der stor risiko for at miste kunden.

Forbrugere i dag har ikke så stor tålmodighed som tidligere, og de skal gerne have serveret informationen på et sølvfad. Man kan heldigvis komme dem i møde med godt og enkelt design, synlige links og god funktionalitet.

Vigtigst er det dog, at siden indlæses hurtigt, og at det ikke tager for lang tid at komme fra A til B inde på siden.

Med et godt og sikkert webhotel undgår man at miste kunder på grund af en for langsom hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *