Uncategorized

Brug din smartphone, og få en flot have

Der er ingen tvivl om, at frisk luft er godt for dig. Jo mere ilt man får, jo bedre fungerer kroppen, og det er også godt for sindet. Det er særligt rart at kunne få luft et sted, hvor man føler sig godt tilpas. Du kan få sådan et sted ved at benytte din smartphone til at skabe flotte og grønne rammer i din have.

Find en færdighæk online

Hvis du ønsker at gøre din have grøn, så kan det være en idé at anskaffe en færdighæk. Den kan plantes hele året rundt, og det er en hurtig løsning, da du ikke skal bruge tid på at plante og vente. I stedet kan du få en flot hæk på blot en eftermiddag. En færdighæk bøg er eksempelvis oplagt, hvis du ønsker, at de grønne blade bliver hængende længe. Du kan nemt finde og købe din færdighæk ved hjælp af din smartphone.

Brug apps til at få overblik over planters pleje

Der findes en lang række apps, som kan hjælpe dig med at holde styr på, hvordan du skaber de bedste forhold for dine planter og træer. Den kan også give tips til, hvornår du bør plante hvad, og hvilken pleje dine planter, buske og træer kræver.

Du ved måske ikke lige, hvordan man skal agere i brombær sæson, men en app kan hjælpe med at give tips til, hvordan du sørger for, at dine brombærbuske forbliver frodige. På den måde kan du også sørge for, at de lækre bær bliver ved med at komme igen, så du kan spise dem sommer efter sommer.

Bliv inspireret på sociale medier

Hvis du aldrig rigtig har interesseret dig for din have, så kan det være svært at komme i gang. Det er dog nemt at finde inspiration fra andre på sociale medier. Det kan hjælpe dig i gang med at få en flot have. Når du så selv har skabt din drømmehave, kan du ligeledes vælge at dele det på dine sociale medier. På den måde kan du også inspirere andre til at få gjort noget ved deres haver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *