Online

Nedlukkede biografer sætter ikke en stopper for filmentusiasmen

Selvom den klassiske biografoplevelse, med de kæmpe popcorn bakker og de uvirkeligt store colaer, er blevet sat på hold, har den danske filmentusiasme, heldigvis, formået at overleve. Flere og flere af de helt store biograf-titler kommer nu endnu hurtigere til de digitale streaming tjenester. Og det er ikke kun 1080p indhold, men også film i 4K, der finder vej til bl.a. Netflix og Prime Video.

De danske filmentusiaster har, gennem de seneste måneder, fået et kæmpe bibliotek af klassiske og helt nye film at vælge imellem. Det har sat gang i købsglæden. Sikkert fordi de fleste danskere har en god portion tid på hånden, og ikke meget andet at bruge penge på.

Der er både blevet købt store fladskærmsfjernsyn og streamingbokse som f.eks. Apple TV. Vi kan se en trend, hvor et voksende antal danskere har investeret i en egentlig hjemmebiograf, med alt hvad der hører til: flotte biografsæder, store projektor lærreder, og nogle af de bedste projektorer på markedet lige nu. Man må sige at entusiasterne forstår at hive biografoplevelsen hele vejen hjem.

Er du også filmentusiast? Sådan kommer du i gang med din hjemmebiograf

Hvis du er filmentusiast, lider du garanteret også under, ikke at kunne komme i biografen. Som du kan læse ovenfor, er der heldigvis råd for det. Du kan, ligesom mange andre, streame flere af de helt nye titler direkte fra internettet. Om du så vil se dem på din laptop eller tablet er helt op til dig.

Vil du gerne have noget ekstra, og har du pladsen til det, vil du klart få det bedste ud af din filmoplevelse, hvis du ser dine film på nogle flere tommer end hvad de små enheder kan tilbyde. Du skal altså op på over 100 tommer før det rigtigt batter!

Fjernsyn på mere end 50 tommer er svære at betale sig fra og endnu svære at transporterer op på f.eks. 5. sal. Projektorer derimod er billige i forhold. Du kan for omkring 5000 kr. få dig en rigtig god enhed, der kan give både dig og din familie god underholdning langt ud i fremtiden.

Det eneste du behøver mere end det, er et lærred og en god stol. Og måske nogle bøtter popcorn og en halvanden liters cola eller hvad du nu drikker. God fornøjelse, og rigtig god film!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *