Online

Nyheder og underholdning for unge under uddannelse

Det er ingen hemmelighed, at mediebilledet har været noget monotomt og uændret i mange år. Her har været store, klassiske spillere som Politiken, Børsen, Berlingske, Tv2 og Danmarks Radio mv. Længe har der derfor været en frygt for, at man taler over hovedet på unge – og måske mere specifikt endda unge under uddannelse. 

Dog er der heldigvis hjælp at hente – med et ungdomsmagasin med fokus på underholdning og kultur målrettet mod unge under uddannelse. Ønsker du at høre mere herom, kan du se her. Det kan være en hjælp til dig, hvis du ønsker fokus på det kulturelle og underholdning, som taler dig til som ung i øjenhøjde; og som levere relevant indhold skræddersyet til unge mennesker. 

Læs dig til et dannet menneske

Som ung har man ofte fokus på at danne og udvikle sig som menneske. Og dette kan komme i mange måder og former. Mange vælger fx at tage ud og rejse og opleve verden – måske få nogle andre briller på og opleve, hvordan andre befolkningsgrupper og kulturer lever deres liv langt væk fra leverpostejsdanmark. Det kan også være uddannelse, der hjælper dig til at få ny viden og derved kan være med til at forme dig som person – så du kan øge din indsigt og danne rammerne for, hvem du skal være, og hvad du skal gå op i. 

Men der er også andre måder at få hjælp til denne dannelsesproces. Det kan fx være at læse et ungdomsmagasin, som netop har fokus på unge mennesker (måske) i samme situation som dig. Her kan være mange artikler, som kan bidrage med sjov viden eller mere interessante og kulturelle indspark. Det giver dig mulighed for at fordybe dig i nogle bestemte områder, som du har en naturlig interesse for – eller blot ønsker at blive klogere på. 

Læsning udvikler dig

Mange interviews med store erhvervsfolk i fx USA har én konklusion: De enten læser eller har læst utrolig mange bøger. Og det betyder ikke nødvendigvis, at man bliver en succes, hvis blot man læser en bog ekstra. Men det at læse og sætte dig ind i områder er en ufattelig vigtig egenskab at have. Tillige henter du utrolig meget viden og får nye perspektiver på omverdensforhold, hvis du sætter dig ned og går gennem den ene lange bog efter den anden.

Ydermere udvikler det også dit sprog og din evne til at kommunikere – måske endda på tværs af sprog – hvis du læser mange bøger. Det er ikke kun den viden, du får gennem ordene i denne bog. Men det er også det at forholde sig til at så mange ord og fortolke det; dét er virkelig noget, der hjælper dig med at udvikle dit sprog. Ikke kun på skrift, men også mundtligt. Og at have et godt og veludviklet sprog, der gør dig i stand til at kommunikere fornuftigt med mange typer mennesker, er en egenskab, der kommer til gavn mange steder i dit liv; både i dit arbejdsliv, under din uddannelse og i sociale sammenhæng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *